dinsdag 29 mei 2012

SEPAY

Beste SEPAY lezers,

Wij willen jullie graag helpen bij het gemakkelijk maken van het betalen van jullie klanten, maar voordat we dat gaan doen zullen wij onszelf eerst introduceren door middel van onze allereerste post!

Wie is SEPAY nou eigenlijk?

SEPAY is de grootste onafhankelijke aanbieder van elektonische betaaldiensten, waaronder pinautomaten, in Nederland en bestaat sinds 2005. Wij zijn door De Nederlandsche Bank in 2011 gecertificeerd als betaalinstelling.
Wij helpen onze klanten met transactie diensten. Dit zijn debet en credit transacties, het leasen, kopen of korte termijn huur van zowel mobiele als vaste pinautomaten. Ook verzorgen wij de volledige verwerking van de transacties die gemaakt worden, inclusief de rapportages hiervan.
Het is de missie van SEPAYom het betalingsverkeer van onze klanten te optimaliseren door het ontwikkelen en leveren van veilige, gemakkelijke en voordelige pinautomaten in een totaaloplossing.

Wat kunt u verwachten van onze blog?

Op onze blog zult u informatie kunnen vinden over wat er bij ons gebeurd en wat er zich allemaal in de pinwereld afspeelt. Nieuwe gebeurtenissen en veranderingen in de huidige stand van zaken.
Het zou leuk zijn als u ons tips geeft over welke informatie u zeer nuttig vind en als u vragen heeft deze ook als reactie te stellen!

Neem eens een kijkje op onze site: www.sepay.nl
Tot snel bij SEPAY!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen